Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Den 21 April 2021 träder den nya djurhälsoförordningen (animal Health Law) i kraft. Den innebär bl.a. du som har en anläggning med hästar ska registrera den hos Jordbruksverket. Nytt sista datum för registrering, 1 oktober!
 
Vi tackar för ett trevligt digitalt årsmöte och välkomnar nyvalda distriktsstyrelsen! Här kan läsa mer om styrelsen och distriktets organisation.
 
Ny adress att skicka in stadgarna till efter årsmötet.
 
Tyvärr behöver vi meddela att vårens allsvenska ställs in även detta år.
 
De Västmanlands lag som är intresserade av att delta i lagtävling i fälttävlan.
 

Ny i Styrelsen

(2021-03-11 09:40)
Inspirationsträff för er som är nya i föreningsstyrelserna! Tisdagen den 27 april bjuder vi in till en träff i styrelseteknik. Fyll på med kunskap, knytkontakter och få svar på alla era frågor. Välkomna!
 
Vinnarna är utsedda! Läs mer om dem här!
 

Basutbildning

(2021-03-08 13:50)
Digital Basutbildning på två tillfällen under v.16. Basutbildningen vänder sig till ledare och aktiva inom ridsporten för att ge en gemensam stabil grund. Är du ledare och/eller aktiv i din förening är det här utbildningen för dig!
 
Förbundveterinär Peter Kalling föreläser om hästvälfärd den 21 april. Peter informerar om hur du själv kan förebygga och kontrollera skador i hästens munhåla, antidoping & hästvälfärd. Läs mer och anmäla här
 

Arbetsmarknadsutbildningar

(2021-01-20 16:33)
Hästsportens Folkhögskola erbjuder kurser i arbetsmiljö och arbetsrätt. För dig som vill utvecklas, lära dig mer om arbetsmarknaden och dess villkor. Rättigheter och skyldigheter för så väl arbetsgivare som arbetstagare.
 

Projektstöd

(2021-01-19 15:44)
Utveckla din förening genom Projektstödet. Fokus är verksamhet för ungdomar, ryttarutveckling och ledarutbildning. I år kan föreningar söka stöd som syftar till att att utveckla barn- och ungdomsidrott. Ansökan öppnar den 20 januari.
 
Pandemilagen och de restriktioner som finns under rådande smittskyddsläge tillåter inte genomförande av allsvenskor eller lag. Tävlingssektionen har därför tagit beslut om att förlänga anmälningstiden för till 31 mars. Läs mer här
 

Pandemilagen & Ridsporten

(2021-01-13 11:12)
 
Kurs i föreningsekonomi med Lotta Hillbom i två delar, med start 20/1. Lotta arbetar som verksamhetschef på Örebro Fältridklubb. Lotta är en fin förebild inom ridsporten och med kunskap om hur man får en ridskola/förening att bli framgångsrik.
 

Nytt för utbildningar

(2020-12-14 10:12)
Utbildningar, kurser och träffar har fått ny plats på hemsidan.
 


          Våra
   SPONSORER
 MälarRacet 2020
_______________

Torstensons


Ingelsta Gard


Form & Dekor

vemmab

Pavo

Köpings Häst & Foder

tools

norells


* Privatpersoner *

Anna-Carin Roos
Klass LB-B

HEDRESPRISER
Malin Westin
Snabbast i Nonstopp hindret

Tom Albinsson
Foever Living Produkter

Ann-Christin Andersson
Konstnär / Tavla mm.

Annika Hedlund
Hederspriser


 

Postadress:
Föreningen Drive & Ride Mälardalen - Ridsport
Åkervägen 11
72233 Västerås

Kontakt:
Tel: 0707284057
E-post: driveandride.m@gmail...